Menu Close

Men

Styling

Knippen €15

Een knipbeurt voor heren bij ParBella houd een volledige knipbeurt in waarbij de bakken baarden, nek haren en voorhoofd gecontoured worden en de behandeling afgesloten word met een styling van het haar.

Baard trimmen €8

Het trimmen en contouren van de baard, met een verzorgende nabehandeling.

Contouren €7

Contouren van de bakken baarden, nek en voorhoofd.

Knipbeurt Deluxe €20

Tijdens de Deluxe Cut behandeling, word het haar, naar wens van de klant, voor of na de knipbeurt gewassen. De deluxe pakket houdt ook in dat het haar na de behandeling ook in style wordt geföhnd and gestyled.

Luxurious Knipbeurt €30

De luxurious knip pakket houd in dat het haar van de klant (voor of) na de knipbeurt gewassen wordt. Tijdens het wassen word aan de hand van een massage een specifieke verzorgende masker behandeling in het haar gemasseerd. De behandeling word afgesloten met een mooi in model gebrachte föhn kapsel met een naar keuze after styling.

Hoofd Massage €10

5 minuten lange, complete hoofd massage (inclusief spin).

Haar/Baard Verven €15* (ster betekent VANAF)

De prijzen voor het verven van het haar of baard beginnen vanaf €15. Dit kan oplopen, afhankelijk van de lengte, dikte, kleur en type structuur van het haar van de klant.

Verzorging

ParBella Haar Masker Behandeling €7

De ParBella haar masker behandeling is een geweldige boost voor elke haar type. Dit masker creëert een onweerstaanbare glans, zachtheid door zijn intensieve herstellende werking.

ParBella Miracle Olie Behandeling €15

De ParBella Miracle Olie behandeling is bedoeld voor klanten die last hebben van roos, hoofdhuidaandoeningen, droog, kroes, dof, pluizig, beschadigt, zwak en futloos haar. Deze behandeling, die rijk is aan verschillende soorten essentiële oliën, is ontworpen en samengesteld door ParBella zelf.

Tijdens deze behandeling, wordt deze Miracle Olie grondig over het gehele hoofdhuid gemasseerd, waarna de lengtes van het haar ook worden meegenomen. Vervolgens wordt de klant met de behandeling in het haar onder een warmtekap geplaats. De hitte afkomstig van de kap, induceert en maximaliseert het effect van de olie in het haar en op het hoofdhuid.

ParBella Haar/Baard uitval Behandeling €15

De Haar/Baard uitval behandeling is bedoeld voor heren die last hebben van kale plekken op hun baard, vroegtijdige kaalheid op het midden van het hoofd bijvoorbeeld, zwakke haargroei, of dun haar. ParBella biedt hiervoor een invasieve, organische en chemicaliën vrije behandeling voor aan. Deze behandeling initieert en stimuleert nieuwe  haargroei. De behandeling bevat stoffen die essentieel en verantwoordelijk zijn voor het verstevigen van de haarfollicles. De professionals van ParBella kunnen u voorzien van meer informatie over de behandeling. Ook kan er een schatting worden gemaakt van de benodigde hoeveelheid behandelingen die noodzakelijk zijn voor uw specifieke type verlies van haar / baard. ParBella biedt ook een Do It Yourself Hair / Beard Loss Treatment, vraag onze professionals voor meer informatie hierover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *